Afbeelding 3 Afbeelding 4
Afbeelding 5

Ontvang de ambtenaren van EZ op je bedrijf!!!

Afbeelding 1
Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) organiseert een praktijkdag voor ambtenaren van het ministerie van Economische Zaken. Tijdens het 'Dagje Praktijk' loopt een jonge ambtenaar van het ministerie een dag mee op het agrarisch bedrijf en maakt 'al doende' kennis met de realiteit van de praktijk. Naast technische en zakelijke aspecten zullen ook de andere aspecten van agrarisch ondernemerschap de revue passeren: motivatie, uitdagingen, visie en wensen. 

Het ministerie van Economische Zaken biedt de jonge boeren de kans om gezamenlijk een 'Dagje Beleidspraktijk' op het ministerie te ervaren.

Dankzij het 'Dagje Praktijk' kunnen de ambtenaren iets leren over:

  • de belangrijkste sectoren binnen de landbouw, agrarische bedrijfsvoering, administratieve lastendruk, strategische besluitvorming die ten grondslag ligt aan het ondernemerschap etc. 

  • het aan de lijve ervaren van de praktijk door mee te helpen bij de dagelijkse werkzaamheden op het bedrijf.Aanmelden
Voor de uitvoering van het 'Dagje Praktijk' is NAJK op zoek naar enthousiaste jonge boeren en tuinders die de ambtenaren willen ontvangen. NAJK begeleidt het ‘Dagje Praktijk’ en zorgt voor alle organisatorische aspecten. Jonge boeren en tuinders met interesse om deel te nemen kunnen contact opnemen met Kirsten Haanraads, algemeen secretaris NAJK via .

Bron: NAJK, 13 mei 2013

Afbeelding 2
Powered by TKW Media