Afbeelding 1 Afbeelding 2
Afbeelding 3

Over ken je kip


KenjeKip is ontstaan op initiatief van een aantal boeren. Zij staan voor openheid en eerlijkheid.

Wat wilt u weten over sector vleeskuikenhouderij en het product kip?
Wij hebben alvast informatie voor u verzameld. 

Hoe ziet de dagelijkse praktijk er nu eigenlijk uit? 
Een aantal trotse boeren heeft zich inmiddels aangesloten. Zij willen laten zien hoe het er op hun bedrijf aan toe gaat. Professionele, hardwerkende mensen die hun bedrijf runnen en daarbij goed voor hun dieren zorgen. Ze bieden u de mogelijkheid om virtueel een kijkje op hun bedrijf en in de stal te nemen.

Nieuws en informatie!
Wij verzamelen zoveel mogelijk relevante en eerlijke informatie. Onze bronnen zijn o.a. de algemene nieuwsbulletins en kranten, de vakbladen, publicaties van vakorganisaties als Productschap voor Pluimvee en Eieren (PPE) en LTO Nederland,  publicaties van de Universiteit Wageningen, publicaties van de dierenbescherming en het voedingscentrum.
We streven er naar om zoveel mogelijk toegankelijk te zijn voor de consument en een ieder. Typische sector en ambtelijke taal zullen we dan ook zo veel mogelijk vermijden. 
Ondanks alle zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van de website van Ken Je Kip, is het mogelijk dat de informatie die via de verschillende websites van Ken je Kip gepubliceerd wordt, onvolledig, onjuist of onduidelijk is.

Heeft u heldere en eerlijke informatie, aanvullingen of opmerkingen die hier (nog) niet te vinden zijn, dan horen wij dat graag. Kijk, lees, vraag en vorm uw eigen mening. 

Powered by TKW Media